Maatwerk websites: webapplicaties, webshops, content management systems en oplossen website problemen.Website op maat laten maken

Hallo, ik ben Rogier… Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van maatwerk webapplicaties en content management systems.

Maatwerk webapplicatie

Bij maatwerk webapplicaties gaat het vaak om unieke applicaties die vanaf nul opgebouwd worden. Je kan denken aan webshops en betaalsystemen, maar ook enquêtes, formulieren, database gedreven systemen en dynamische animaties. De uitdaging is daarbij het ontwerpen van de juiste informatie-architectuur om de realisatie en uitvoering zo efficiënt mogelijk te maken. Ik gebruik daarvoor de nieuwste web-technieken als PHP (CakePHP), MySQL en Javascript. De prijs van zo’n applicatie hangt vanzelfsprekend erg af van de omvang van het project. Meer informatie? Vraag een offerte aan voor uw maatwerk webapplicatie.

Content management system: WordPress

Daarnaast kan je bij mij terecht voor zogenaamde Content Management Systems (CMS), waarbij de inhoud (teksten, afbeeldingen én vormgeving) door jou als klant zelf bijgehouden kan worden. Handig voor bijvoorbeeld een informatieve presentatie van uw bedrijf,vereniging of evenement, maar ook voor portfolios en mailinglists. Ook hiervoor geldt dat het initiele ontwerp van de informatie-architectuur van groot belang is. Wie wil wat vinden op jouw website? Omdat hiervoor al veel systemen beschikbaar zijn en het werk daardoor eenvoudiger is, ligt de prijs lager dan bij de unieke internetapplicaties.

WordPress website op maat laten maken? Neem contact op met Rogier.

Website onderhoud

Bij zowel maatwerk webapplicaties als content management systems is onderhoud belangrijk voor de snelheid en betrouwbaarheid. Niemand wil gehackt worden. Niemand klikt door op een trage website. Lees alles over WordPress onderhoud in mijn blog.

De top 3 voor website onderhoud:

  1. Periodieke backups maken van zowel bestanden als databases. Sla deze zowel online als offline op.
  2. Alle software up-to-date houden: het besturingssysteem, het framework en de plugins. Let goed op compatibiliteit!
  3. Rapportages monitoren: server error logs voor de technische status, Google Analytics voor de gebruikersstatistieken en GTMetrix voor de performance.

De volledige lijst vind je hier: 10 tips voor een betrouwbare website.

Onderhoud kan op basis van een maandelijks contract, maar voor kleinere websites ook op basis van een website onderhoud strippenkaart.

Oplossen website problemen

Naast totaaloplossingen haal ik veel plezier uit het oplossen van complexe technische problemen. Iedereen loopt wel eens aan tegen onbegrijpelijke problemen met programmeercode: scripts die conflicteren bijvoorbeeld.  Hulp nodig bij het oplossen van website problemen? Ik heb verstand van:

Offerte aanvragen voor website?

Neem contact op met Rogier